Loading color scheme

O nama

Naša prednost je kvalitet ispred cijene kao i garancija alata i odlivaka koji se urade kod nas. Povjerenje korisnika širom Bosne i Hercegovine i šire su pravi dokaz za to!

 

Prvenstveno firma je osnovana kao „Metal servis“. „Metal servis“ je bila mašinska radiona koja je obavljala osnovne mašinske djelatnosti.
Poslije osnivanja firme „Metal servis“ izbacili smo naš prvi jedinstveni prozivod Eletričnu motorku. Taj proizvod je distribuiran širom Evrope.
Sa rastom posla i kvalitetnim radom došlo je do širenja firme. Tako da je 2004. Godine firma „Metal servis“ preregistrovana u „Ritter d.o.o.“.
Nastavili smo kontinuirani rast i širenje što je dovelo do današnjih kapaciteta firme.

Svojim dugogodišnjim poslovanjem pokazali smo da kvalitet sinonim za preduzeće Ritter d.o.o.
Naša misija je da svojim stalnim i budućim klijentima pružimo što kvalitetniju uslugu. Naš asortiman usluga je ogroman,a klijent tj. krajnji kupac nam je na prvom mjestu.
Uvijek se pazi na rokove izrade,obrade i isporuke. Višegodišnjim iskustvom smo pokazali kvalitet i kvantitet rasta,a naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju sa najvećim standardima usluga koje pružamo i da budemo kompanija koja posluje u dosluhu sa vremenom koje dolazi.